Introductie avonden Stress ontladen

Maak kennis met Stress ontladende oefeningen.

Stress ontladen is een zelfhulpmethode. Na een korte begeleiding kun je het thuis of waar dan ook zelf toepassen en iedereen kan het en veranderingen in je lichaam zijn al snel merkbaar. Het is bijzonder effectief voor het verwerken en oplossen van spierspanningen, (chronische) stress en onverwerkte emoties. Ook kan het lichamelijke en psychische gevolgen van traumatische gebeurtenissen verhelpen.

Het helpt je lichaam weer in een natuurlijke ontspannen houding terug te komen. De opgewekte sensaties of soms trillingen, ook wel neurogene tremoren genoemd, beginnen diepe langdurige spanning in het lichaam los te maken.

Wil je er eerst kennis mee maken, meld je dan aan voor een introductie avond in Zwolle.
De kosten zijn € 40,- per persoon, trek makkelijk zittende kleding aan en neem een grote handdoek en sokken/slippers mee.

Wil je de zelfhulpmethode daarna zelf leren dan nodig ik je uit om een pakket aan te schaffen. Dit zijn 4 lessen van 60 minuten inclusief een duidelijk instructieboekje waarin de oefeningen en nog wat extra uitleg staat.

Je kunt je aanmelden via mijn website www.morebodywork.nl.