More Bodywork is gesloten

Ik hoop voor iedereen dat het corona virus niet teveel klachten, overlast, financiële schade of wat dan ook met zich mee brengt. Ik weet nu ook dat een aantal van mijn klanten positief getest zijn met het virus. Ik wens jullie alle sterkte en beterschap.

Daarom de volgende, voor mij, ingrijpende beslissing die ik vandaag genomen heb. Vanaf donderdag 19-3-2020 is mijn praktijk gesloten, voorlopig t/m maandag 6 april.

Er zijn een aantal redenen om deze beslissing te nemen. Het risico van het virus overdragen of doorgeven werd met de dag groter. En masseren zonder aanraken gaat toch wat lastig. Inmiddels was mijn agenda al bijna leeg en de paar laatste afspraken die nog stonden daar heb ik persoonlijk contact met de klanten gezocht. 

Mijn werk bestaat uit volle aandacht geven aan de klant, ik merkte dat het mij niet meer lukte om de sessies aan te bieden zoals die jullie van mij gewend 

Zorg goed voor elkaar