Stress ontladende oefeningen via Skype

Stress ontladende oefeningen met More Bodywork.

In deze tijd van onzekerheid, angst en dagelijks maar weer aanpassen aan de situatie. Dat doet wat met ons lichaam, ineens thuis moeten zitten of werken, alleen of met je partner of gezin. Dit gaat ook nog even duren voordat deze intelligent lock down er af gaat.

De verwachting is dat er veel meer mensen met stress of zelfs in een burn-out terecht komen. Dat kunnen we misschien voorkomen, maar hoe?

Stress ontladende oefeningen, dit is wat ik je kan aanbieden en een van de mogelijkheden om je dagelijkse stress en spanning van je af te schudden/trillen. Het is een zelfhulp-methode die je altijd thuis kunt doen om je dagelijkse stress, onrust en angst van je af te schudden/trillen. Je brengt zo je lichaam weer terug in de nodige rust en kalmte.

De methode is ervoor om je lichaam weer te leren dat schudden/trillen en dus ontladen mag, het is geen teken van zwakte. Dat is wat er nu vaak gezegd wordt over trillen, dit idee moet even uit je systeem.

Wil je deze zelfhulpmethode zelf ook leren? Ik kan je in 4 keer een uur per week online via Skype deze zelfhulp-methode leren. Deze 4 uur is ervoor om samen met mij de oefeningen te doen, deze zijn ervoor om je lichaam langzaam in deze relax mode te laten komen. Als je eenmaal zelf kunt ontladen en makkelijk kunt  schudden/trillen dan zijn deze oefeningen niet meer nodig. Je kunt dan direct tegen de muur of op een yogamat beginnen met schudden/trillen en zo weer in de rust en kalmte komen waar je lichaam zo om vraagt. 

In deze 4 online lessen, leg ik je ook veel uit, ik neem je mee door de oefeningen om deze zelfhulp-methode eigen te maken.

Per post stuur ik je na de eerste online les het gratis instructie/uitleg boekje toe, deze staat vol met foto’s van de oefeningen en uitleg over de methode.

Deze zelfhulp-methode kost € 180,- inclusief boekje, en mocht je na de 4 lessen een extra 5e les nodig hebben, dan is deze gratis. 

Ik ben de hele week beschikbaar. Meer informatie is op te vragen via: info@morebodywork.nl