We mogen open op 11 mei.

Ik hoop als eerste dat het jullie goed gaat, nog gezond zijn en langzaam weer op gang komen net als ik. Er is veel gebeurd op vele vlakken, we zijn onszelf tegen gekomen, er is veel gediscussieerd, meningen gegeven en er was vooral onduidelijkheid en onrust.

De mooiste regel uit de toespraak van de koning op 4 mei vond ik:
“Niet normaal maken wat niet normaal is”

Daarom ga ik vanaf volgende week mijn schouders weer onder Kaya massages en coaching en More Bodywork zetten. Na hier en daar wat vrijwilligers werk gedaan te hebben is het tijd om weer te starten en “normaal” aan het werk te zijn. Dus tijd voor een nieuwsbrief met uitleg hoe nu verder.
We mogen open, maar wel met wat voorwaarden*****
Zakelijk.
Zoals jullie wellicht al vernomen kan/mag ik mijn werk hervatten vanaf 11 mei. Dit alleen met een aantal voorwaarden en maatregelen. Het advies is om alleen afspraken met mensen te maken waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. En dat ze niet vallen onder de risicogroepen zoals gedefinieerd door het RIVM. Dit betekent dat ik ook gelijk weer dicht kan, sommige voorwaarden zijn onhaalbaar, ik kan geen 1,5 meter afstand houden. Dus is iedereen welkom en vooraf gaan we samen overleggen hoe we een afspraak ingaan.Mijn voorwaarden.Jij hebt geen bekende ziekte verschijnselen, bij twijfel annuleren, en is gratis.
Jij kiest voor een tafel of futon matras massage bij het maken van je afspraak.
Ik heb geen ziekte verschijnselen.
Ik ben mij bewust van de 1,5 meter samenleving.
Ik probeer de RIVM-richtlijnen zoveel mogelijk te volgen.
Ik volg het protocol aangereikt door de massage vakorganisaties.
Alle beschermingsmiddelen zijn aanwezig, we starten met een intake.
Alle hygiënische maatregelen worden gevolgd aangegeven via het RIVM.
Alle extra voorwaarden en regels zijn te lezen op mijn website. 
Persoonlijk.
Het zijn veel regels, ik besef dat heel goed. Ik kan ( en wil ) geen enkel risico nemen om er nonchalant mee om te gaan. Zoals jullie allemaal weten zijn we er nog niet, daarnaast worden er flinke boetes uitgedeeld. Na 7 weken niet gewerkt te hebben, wordt het tijd om er weer voor jullie te zijn.

Hoe de toekomst er uitgaat zien blijft nog even onzeker. Workshops en de mannenavonden mogen voorlopig toch nog niet. Ik zal voor de workshops op zoek gaan naar nieuwe locaties. Nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen!

Ik hoop jullie snel weer te mogen ontmoeten, vind je het spannend om weer aangeraakt te worden of een coaching gesprek aan te gaan? Dat vind ik natuurlijk ook, ik moet ook weer opstarten, vertrouwen in mijn werk krijgen. Ik probeer in alle veiligheid en vertrouwen je weer heerlijk te laten ontspannen.

Heb je vooraf nog vragen, wensen of wil je mij graag eerst spreken voordat je een afspraak maakt, dat kan natuurlijk altijd. Wil je nu direct al een afspraak inboeken, mijn agenda is leeg vanaf 11 mei.
Wees welkom!
Andreas