Huidhonger

Door aanraken in balans. 
In balance trough touching.
—————————-
Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in komende “niet aanraaktijd” dus een groot gemis, we hebben het dan over huidhonger. Het lichaam verlangt ernaar om zacht of stevig maar in ieder geval liefdevol aangeraakt te worden. Omarmt te worden en volledig in overgave te komen, hiermee wordt huidhonger gestild. 
In de wereld vol stress en meer afstandelijkheid verwacht ik meer behoefte aan “gediplomeerde aanrakers” Deze zullen zorgvuldig, integer, vol mededogen vanuit de juiste intentie deze liefdevolle massages aanbieden en de huidhonger stillen.

Mijn massages hebben als voornaamste doel je lichamelijk en geestelijk te laten ontspannen. Het kan zijn dat je ook weer vertrouwen in aanraken en nabijheid van andere mensen moet krijgen.

Het gaat dus, zoals altijd in mijn werk, om veiligheid en vertrouwen. Hierdoor kan de mooie lichaamsenergie weer vrijer stromen en komt het dwangmatige denken tot rust. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam, geest en ziel, wat een relaxte en helende werking met zich meebrengt. In een oase van rust van top tot teen aangeraakt worden.