Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Peter Peter uit Nijmegen heeft geschreven op 25 april 2021
Onlangs mijn coaching traject afgesloten. Ik voel me weer zoals ik me jaren geleden voelde, Andreas heeft mij vele tips gegeven hoe ik weer tot ontspannen toe kwam. Het was soms best lastig maar wat een geduld heeft deze man. Echt een aanrader als je vast gelopen bent. Nogmaals bedankt Andreas.
Beheerdersantwoord van: Andreas
Klant heeft reactie per mail gestuurd, geplaatst door Andreas.
Irene Irene uit Enschede heeft geschreven op 23 december 2018
Ik heb voor enkele weken geleden de cursus stress ontlading bij Andreas gevolgd. Het was voor mij prettig dat Andreas de mogelijkheid gaf om de training ook thuis, in eigen omgeving, te mogen ontvangen. Al gauw voelde de samenwerking met Andreas vertrouwd en vond ik het zelfs prettiger het vervolg van de training in Zwolle, in zijn eigen ruimte, voort te zetten. Op die manier werd ik minder afgeleid door mijn eigen omgeving. Andreas deed eerst duidelijk de oefeningen voor en door het zelf te doen gaf dat al bij de eerste sessie een bijzondere ontlading. In de vervolgsessies heeft hij me geleerd de oefeningen zelfstandig, of met partner te doen. In de ontlading zat bij mij een groeiend verloop, reden om een extra sessie te boeken, zodat ik vol vertrouwen het zelf kan toepassen. Ik reis veel, heb een hectische baan, en bouw gemakkelijk stress op. Ik merk door met regelmaat te ontladen, dat het stress niveau niet zo hoog oploopt. Ik ben nu rustiger en minder gauw geïrriteerd, wel zo fijn voor mezelf maar ook voor mijn man en kinderen :). Het handige handboek waar de oefeningen in omschreven en afgebeeld staan, zijn een prima ondersteuning. Ook ben ik blij dat ik op Andreas kan terugvallen als het even niet lekker gaat. Andreas, fijn dat jij en je training op mijn pad zijn gekomen, bedankt !
marc marc uit hengelo heeft geschreven op 9 november 2018
Enkele weken geleden ben ik bij Andreas begonnen met de cursus stress ontladen. Zoals Andreas op zijn site aangeeft is het een zelfhulp methode om je dagelijkse stress en spanning weer los te kunnen laten, wat mij erg aansprak. De opbouwende oefeningen gaven een bijzondere sensatie en ontlading in het lichaam die ik toch onbewust heb opgebouwd. Er kwam bij mij veel emotie los waarin Andreas mij goed in heeft begeleid. De rust en ontspanning daarna zowel lichamelijk als geestelijk waren erg prettig om te ervaren. Door de cursus heb ik geleerd nu op eigen momenten ,naar behoefte de oefeningen zelf toe te passen. Ik kan zo mijn opgeslagen spanningen en emoties loslaten wat erg prettig is en mij vooral ruimte geeft. Andreas bedankt!!
Andreas Andreas uit Zwolle heeft geschreven op 29 oktober 2018
Test bericht