Welkom

Ik ben, wie ik ben.

Wie ik ben, is wat jij ziet.

Wat jij ziet, is wat jij oordeelt.

Wat jij oordeelt, dat ben ik niet....

Stress ontladen

Stress ontladen bestaat uit een aantal  oefeningen en is een zelfhulpmethode om je dagelijkse spanningen en stress in je lichaam weer los te laten. Het brengt je lichaam weer terug naar innerlijke rust en kalmte.

Lees verder >

Coaching RET

Coaching RET is een vorm van feedback geven. Het resultaat is om mensen in positieve zin inzicht te geven van hun eigen gedrag. Om deze positieve feedback te kunnen geven probeer ik deze informatie uit gesprekken te halen. Ook kunnen ademhalings oefeningen, je eigen grens oefeningen of eventueel aanrakingen (massage) onderdelen zijn. Het lichaam geeft allerlei signalen af. Samen vormen deze een beeld over je welzijn.

Lees verder >

Coaching IBP

Mijn gesprekken en oefeningen hebben op zich al een enorme helende werking is mijn ervaring. Toch ontmoet ik veel mensen waar ik het gevoel heb dat die nog met blokkades, issues of misschien wel een trauma worstelen, soms zonder het zelf te beseffen.

Lees verder >

Contact

Een afspraak kun je maken via de onderstaande button. Ik heb dan meteen je gegevens en ik zal daar discreet mee omgaan volgens de regels van de nieuwe wet AVG 2018. Voordat je de afspraak maakt lees eerst nog even de algemene voorwaarden door.

Alle beschikbare dagen en tijden kun je zien in mijn online systeem. Heb je toch een speciaal verzoek voor een dag en datum die niet beschikbaar is, stuur gerust een e-mail. Ik kan dan vragen of ik toch over de locatie mag beschikken.

Het adres van de locatie waar je welkom bent staat in je bevestiging.  Kom je er niet uit met boeken stuur dan even een e-mail dan maak ik de boeking voor je. Ook eenvoudig met openbaar vervoer te bereiken met lijn 6. Handiger en sneller is een OV fiets.

Maak hier je afspraak

More Bodywork
De Puntjes
Landsheerlaan 117-119
8016EX Zwolle-Zuid
+31 6 54 616 532
Openingstijden
maandag 10:00 – 22:00
dinsdag 10:00 – 22:00
woensdag 10:00 – 22:00
donderdag 10:00 – 22:00
vrijdag 10:00 – 22:00
zaterdag 11:00 – 17:00
zondag Gesloten