Welkom

Leuk dat je deze website hebt gevonden. Ben je op zoek naar ondersteuning om je Body & Mind weer terug te brengen in de nodige rust en kalmte?

Wees dan welkom en lees rustig verder wat mijn mogelijkheden zijn.

Stress ontladen

Stress ontladen bestaat uit een aantal  oefeningen en is een zelfhulpmethode om je dagelijkse spanningen en stress in je lichaam weer los te laten. Het brengt je lichaam weer terug naar innerlijke rust en kalmte.

lees verder >

Coaching

Coaching is een vorm van feedback geven die erop gericht is mensen in positieve zin inzicht te geven van hun eigen welzijn. Om deze positieve feedback te kunnen geven probeer ik deze informatie uit gesprekken, ademhalings oefeningen, je eigen grens oefeningen of eventueel aanrakingen (massage) te halen. Het lichaam geeft allerlei signalen af die samen een beeld kunnen vormen over je welzijn.

Lees verder >

Therapie

Mijn gesprekken en oefeningen hebben op zich al een enorme helende werking is mijn ervaring. Toch ontmoet ik veel mensen waar ik het gevoel heb dat die nog met blokkades, issues of misschien wel een trauma worstelen, soms zonder het zelf te beseffen.

Lees verder >

Contact

Je kunt mij op verschillende manieren bereiken voor het maken van een afspraak. Ik ben elke werkdag en avond beschikbaar, mits er geen andere afspraken staan.  Weekend kan ook, graag wel even in overleg. Vaste tijden zijn de ochtend om 10:00, de middag om 14:00 of de avond om 19:00.

Mijn praktijk is in Zwolle gevestigd, gratis parkeren voor de deur. Ook eenvoudig met openbaar vervoer te bereiken met stadsbus lijn 1 richting Stadshagen, uitstappen Twistvlietbrug. Klik hier voor NS tijden.

Afspraak bevestig ik per mobiel of per mail, discretie is verzekerd. Annuleringen graag 24 uur van te voren melden. Ik ben dan in de gelegenheid een nieuwe afspraak in te plannen.