Welkom

Ik ben, wie ik ben.

Wie ik ben, is wat jij ziet.

Wat jij ziet, is wat jij oordeelt.

Wat jij oordeelt, dat ben ik niet....

Stress ontladen

Stress ontladen bestaat uit een aantal  oefeningen en is een zelfhulpmethode om je dagelijkse spanningen en stress in je lichaam weer los te laten. Het brengt je lichaam weer terug naar innerlijke rust en kalmte.

Lees verder >

Coaching RET

Coaching is een vorm van feedback geven die erop gericht is mensen in positieve zin inzicht te geven van hun eigen welzijn. Om deze positieve feedback te kunnen geven probeer ik deze informatie uit gesprekken, ademhalings oefeningen, je eigen grens oefeningen of eventueel aanrakingen (massage) te halen. Het lichaam geeft allerlei signalen af die samen een beeld kunnen vormen over je welzijn.

Lees verder >

Coaching IBP

Mijn gesprekken en oefeningen hebben op zich al een enorme helende werking is mijn ervaring. Toch ontmoet ik veel mensen waar ik het gevoel heb dat die nog met blokkades, issues of misschien wel een trauma worstelen, soms zonder het zelf te beseffen.

Lees verder >

Contact

Je kunt mij op verschillende manieren bereiken voor het maken van een afspraak. Ik ben elke werkdag en avond beschikbaar, mits er geen andere afspraken staan.  Weekend kan ook, graag wel even in overleg. 

Mijn praktijk is in Zwolle gevestigd, gratis parkeren voor de deur. Ook eenvoudig met openbaar vervoer te bereiken met stadsbus lijn 1 richting Stadshagen. Klik hier voor NS tijden.

Afspraak is bevestigd als je de mail hebt ontvangen.

Annuleringen graag 24 uur van te voren melden. Binnen 24 uur voor de afspraak wordt 50% in rekening gebracht.  

Maak hier je afspraak